Over ons

—  Verveer Keukens

Wij willen u graag helpen om de gewenste droomkeuken te realiseren. Het realiseren van uw ideale keuken wilt u graag goed en doordacht doen. U bent dan bij ons aan het juiste adres. Want 'Wij doen wat anderen beloven!'

Na in 1985 te zijn begonnen als aannemer werd door Meeuwis Verveer al snel de stap gezet naar het plaatsen van keukens en kasten voor grote aannemers. De kennis van timmerwerk, aannemerij en montage van keukens leidde tot de start van een eigen showroom in de “oude” koeienstal naast het woonhuis. De montage voor anderen werd beëindigd en de kennis werd gebruikt om de klanten volledig te kunnen ontzorgen bij aanschaf van hun droomkeuken.

Het ontwerpen en realiseren van droomkeukens is wat nu nog steeds gebeurd vanuit het karakteristieke pand in Ridderkerk waar de actuele keukens zijn opgesteld. Inmiddels gebeurd het ontwerpen en realiseren van de keukens alweer jaren met zoon René Verveer die de passie voor keukens van jongs af aan heeft mee geademd.

Door ons vakmanschap, praktische inslag en echt mee denken met de klant kunnen wij ons onderscheiden. De praktijk ervaring geeft ons de vrijheid om soms van het onmogelijke toch het mogelijke te maken. Want 'Wij doen wat anderen beloven!'

Onze werkwijze

Verveer Keukens neemt, als u dat wenst, het gehele traject van demontage tot montage inclusief alle bijkomende werkzaamheden uit handen. Wij doen dat gehele traject met eigen monteurs die weten wat het realiseren van uw droomkeuken moet zijn.

Kom naar onze showroom!
Pruimendijk 236
2989 AN Ridderkerk-Oostendam

maak een afspraak
di-vr 09:00 - 17:30 uur
za 09:30 - 16:00 uur

Maandag en ‘s avonds op afspraak.

E-mail
info@verveerkeukens.nl

Telefoon
078 681 33 68

©2020 Verveer Keukens  |  privacyverklaring  |  disclaimer

ontwerp en realisatie: Impuls