Montage

—  Verveer Keukens

Het woord 'montage' is bij Verveer Keukens niet genoeg om aan te geven wat de werkzaamheden allemaal kunnen omvatten. Verveer Keukens verzorgt niet alleen de montage van uw ‘droomkeuken’ maar zorgt er ook standaard voor dat uw keuken gebruiksklaar is als de monteur bij u weg gaat.

Het gehele traject van aankoop tot oplevering verzorgt Verveer Keukens met eigen vakmensen. Het verkopen en de oplevering gebeurd altijd door uw verkoper. De montage en bijkomende werkzaamheden gebeuren ook met eigen mensen of mensen waar we al een langdurige relatie mee hebben.

Als u het wenst kunnen alle werkzaamheden, op het uit- en inruimen na, door Verveer Keukens verzorgd worden. Wij demonteren dan de keuken, verleggen de water- en elektraleidingen en verzorgen, indien gewenst, het realiseren van een tegelvloer en nieuw plafond. Al deze werkzaamheden gebeuren door vakmensen! De gehele begeleiding gebeurd van het begin (verkoop) tot het einde (oplevering) door uw verkoper. U heeft dus bij Verveer Keukens maar één aanspreekpunt voor uw (kleine) verbouwing en aanschaf van de keuken.

Wilt u liever zelf werkzaamheden doen of zelfs de gehele montage zelf uitvoeren, dan kunt u zich ervan verzekeren dat al onze mensen echte praktijk mensen zijn. Wij verkopen u dan ook geen mooie praatjes, maar alleen uitvoerbare mogelijkheden. Technisch advies is dan ook een vanzelfsprekende zaak.

Wilt u weten wat wij voor uw situatie kunnen betekenen neem dan contact op of vul het contact formulier in op de website en wij zullen u vrijblijvend een voorstel doen.

Volledige ontzorging

Wij bieden u de mogelijkheid om het gehele traject van demontage tot montage uit handen te nemen. Maar Verveer keukens kan nog meer. Zijn uw wensen méér dan alleen de keuken te vernieuwen en wilt u bijvoorbeeld uw bijkeuken erbij betrekken door middel van een mooie kastenwand.  Of wilt u daarbij uw verf of stucwerk vernieuwen? Samen met onze vakmensen kunnen wij u volledig ontzorgen en maken wij van uw woning weer een prachtig geheel.

Kom naar onze showroom!
Pruimendijk 236
2989 AN Ridderkerk-Oostendam

maak een afspraak
di-vr 09:00 - 17:30 uur
za 09:30 - 16:00 uur

Maandag en ‘s avonds op afspraak.

E-mail
info@verveerkeukens.nl

Telefoon
078 681 33 68

©2020 Verveer Keukens  |  privacyverklaring  |  disclaimer

ontwerp en realisatie: Impuls