Renovatie

—  Verveer Keukens

Verveer Keukens is ook voor het vervangen van uw keukenmeubel en inbouw apparatuur hét juiste adres. Is uw keuken in goede staat maar wilt u toch een ander werkblad of nieuwe fronten, dan kunnen wij dat voor u verzorgen.

Wanneer u uw keuken opknapt bepaalt u zelf, maar de meeste voorkomende momenten zijn;

  • De aanschaf van een nieuwe woning waar nog een goede keuken in aanwezig is, maar die niet aan uw wensen voldoet.
  • U gaat uw woning opknappen en de keuken of sommige details passen niet meer bij de nieuwe inrichting.
  • De gezinssituatie veranderd waardoor er andere eisen aan de keuken gesteld worden. (Denk hierbij aan het inbouwen van een vaatwasser of het installeren van een inductiekookplaat voor de veiligheid.)
  • Er is een inbouwapparaat kapot en u heeft niet de kennis om deze zelf te vervangen.

Zo kunnen er vele situaties zijn om uw huidige of nieuwe keuken aan te passen. Verveer keukens is dan als geen ander in staat om uw wensen te realiseren. Zo kan uw huidige keuken een nieuw en fris uiterlijk krijgen met een paar aanpassingen die vooral mooi en goed bij de blijvende onderdelen van de oude keuken passen.

Neemt u contact met ons op voor een afspraak. Wij kunnen uw situatie vrijblijvend komen bekijken. Natuurlijk bent u ook welkom in onze showroom. De showroom van Verveer Keukens is op afspraak ook ‘s avonds te bezoeken.

Kom eens langs!

Samen met onze betrouwbare leveranciers, onze eigen kennis en werkplaats hebben wij voor veel situaties een oplossing. In onze showroom hebben wij vele voorbeelden om uw apparatuur uit te zoeken of de kleur en afwerking van een nieuw werkblad.

Kom naar onze showroom!
Pruimendijk 236
2989 AN Ridderkerk-Oostendam

maak een afspraak
di-vr 09:00 - 17:30 uur
za 09:30 - 16:00 uur

Maandag en ‘s avonds op afspraak.

E-mail
info@verveerkeukens.nl

Telefoon
078 681 33 68

©2020 Verveer Keukens  |  privacyverklaring  |  disclaimer

ontwerp en realisatie: Impuls