Disclaimer

—  Verveer Keukens

Deze website is eigendom van Verveer Keukens. Alle auteursrechten en andere intellectuele-eigendomsrechten op de inhoud van de website, waaronder teksten, vormgeving, logo's, foto's, films en beelden, behoren toe aan Verveer Keukens. Het is niet toegestaan de teksten, logo’s, foto’s en andere inhoud van de website te kopiëren, te verspreiden of op enige andere wijze te gebruiken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Verveer Keukens.

Verveer Keukens stelt op deze website teksten en foto’s ter beschikking om bezoekers te informeren over de diensten die zij aanbiedt. Wij doen ons best ervoor te zorgen dat de informatie op deze site juist en actueel is, maar kunnen hier geen garantie voor geven. Verveer keukens is op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele directe of indirecte schade die bezoekers of gebruikers van de website en/of derden lijden als gevolg van het gebruik van informatie, materiaal en/of diensten van de website.

Verveer Keukens behoudt zich het recht voor op elk moment de inhoud van de website aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover mededelingen doen.

Mogelijk wordt op deze website via hyperlinks verwezen naar externe websites waarover Verveer keukens geen controle heeft. In dat geval draagt Verveer Keukens geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van die externe websites, noch voor de informatie, software, producten en diensten die op of via deze sites te verkrijgen zijn. Verveer Keukens is op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele directe of indirecte schade die bezoekers of gebruikers van de website en/of derden lijden als gevolg van het gebruik van informatie, materiaal en/of diensten van websites waarnaar op deze website wordt verwezen.

Kom naar onze showroom!
Pruimendijk 236
2989 AN Ridderkerk-Oostendam

maak een afspraak
di-vr 09:00 - 17:30 uur
za 09:30 - 16:00 uur

Maandag en ‘s avonds op afspraak.

E-mail
info@verveerkeukens.nl

Telefoon
078 681 33 68

©2020 Verveer Keukens  |  privacyverklaring  |  disclaimer

ontwerp en realisatie: Impuls