Onze werkwijze

—  Verveer Keukens

Wij willen u graag helpen om de gewenste droomkeuken te realiseren. Het realiseren van uw ideale keuken wilt u graag goed en doordacht doen. U bent dan bij ons aan het juiste adres. Want 'Wij doen wat anderen beloven!'

Verveer Keukens neemt, als u dat wenst, het gehele traject van demontage tot montage inclusief alle bijkomende werkzaamheden uit handen. Wij doen dat gehele traject met eigen monteurs die weten wat het realiseren van uw droomkeuken moet zijn.

Vanaf de start met het ontwerp tot de oplevering van de keuken bij u thuis heeft u één vast aanspreekpunt. Onze openingstijden zijn zeer flexibel. Er is de mogelijkheid voor een avondbezoek op een door u gewenste dag.  Daardoor is er altijd wel een moment om in alle rust uw wensen te bespreken. Na het bespreken en schetsen van uw keukenwensen gaan wij voor u een 3D ontwerp maken, met een bijbehorende offerte. Natuurlijk zijn onze offerte’ s met zorg gemaakt en geven wij transparant weer hoe alles berekend is. Geen rare trucs maar gewoon open en eerlijk zodat u weet waar u aan toe bent.

Naast alles wat wij aanbieden op het gebied van milieubewuste apparatuur en werkbladen gaan wij ook milieubewust met alle verpakkingen en andere afvalstoffen om. Alles word door ons gesorteerd en afgevoerd op een verantwoorde wijze zodat er zo min mogelijk schade aan het milieu gepleegd word.

Wij zijn ervan overtuigd dat we met onze ruime ervaring en passie voor keukens, u van dienst kunnen zijn met het realiseren van uw droomkeuken.

Wij heten u van harte welkom om eens een kijkje bij ons in de showroom te nemen!

Kom naar onze showroom!
Pruimendijk 236
2989 AN Ridderkerk-Oostendam

maak een afspraak
di-vr 09:00 - 17:30 uur
za 09:30 - 16:00 uur

Maandag en ‘s avonds op afspraak.

E-mail
info@verveerkeukens.nl

Telefoon
078 681 33 68

©2020 Verveer Keukens  |  privacyverklaring  |  disclaimer

ontwerp en realisatie: Impuls