Onderhoud / schoonmaak tips verlichting

—  onderhoud en tips

Moet ik mijn verlichting onderhouden?
Normaal gesproken hoeft u geen onderhoud te plegen aan de verlichting. Verwissel wel zo snel mogelijk een bolletje als er één kapot is. Hoe sneller u een bolletje wisselt hoe kleiner is de kans dat er nog meer bolletjes kapot gaan.

Kan ik de kleur van mijn tl buis veranderen?
De kleur van uw tl buis kunt zonder problemen vervangen. Op de tl buis staat het huidige kleur nummer en de afmeting zodat u gemakkelijk een andere kleur kunt aanschaffen. Een andere kleur tl buis kunt u bij Verveer Keukens bestellen of kunt u kopen bij een verlichting speciaal zaak of de betere bouwmarkt.

Kan ik meer Wattage lampjes in mijn spotjes doen?
Het maximale vermogen wat u in het lampje kan doen staat vermeld in het spotje. Wees altijd voorzichtig met het verhogen van de wattage van het lampje omdat de trafo hier niet altijd op berekend is. Gebruik altijd de zelfde wattage in spotjes die met elkaar in verbinding staan. Als de spot in een houten paneel of de bodem van een keuken kastje gemaakt is adviseren wij om nooit een sterker lampje in het spotje te doen.

Mijn lampje heeft een disco effect wat is dit?
Als het lampje steeds uit en aan gaat heeft het waarschijnlijk één van de volgende oorzaken; Het bolletje zit niet goed in het lampje. Zorg dat dit strak in elkaar zit. Het bolletje is aan het einde van zijn levens cyclus maar doet nog op halve kracht zijn werk.
Er is bij de stroom aansluiting (of trafo) een aansluiting die sluiting maakt. Controleer dan vanaf het stopcontact of alles goed in elkaar gemaakt is.

Kom naar onze showroom!
Pruimendijk 236
2989 AN Ridderkerk-Oostendam

maak een afspraak
di-vr 09:00 - 17:30 uur
za 09:30 - 16:00 uur

Maandag en ‘s avonds op afspraak.

E-mail
info@verveerkeukens.nl

Telefoon
078 681 33 68

©2020 Verveer Keukens  |  privacyverklaring  |  disclaimer

ontwerp en realisatie: Impuls