Onderhoud / schoonmaak tips vaatwasmachine

—  onderhoud en tips

Wat moet ik schoonmaken in de vaatwasmachine?
Het is belangrijk dat u de filters die onderin de vaatwasmachine aanwezig zijn regelmatig  schoonspoelt met warm water. Laat ze eventueel in soda weken om ze goed schoon te maken. Gebruik geen borstel voor het reinigen en gebruik  de vaatwasmachine nooit zonder de filters.

Hoe moet ik mijn vaatwasmachine onderhouden?
Het is belangrijk dat u de deur rubbers en de scharnieren regelmatig schoonmaakt. De scharnieren kunt u eventueel smeren met een “klein” beetje smeer olie. Ook is het raadzaam om de vaatwasmachine circa 2 keer per jaar te spoelen met speciaal reinigingsmiddel van de leverancier. Met deze reiniging beurt worden de onderdelen en de binnenzijde van de machine.

Twijfelt u over de juiste schoonmaak wijze dan kunt u op de website van de leverancier kijken of contact opnemen met de klantenservice.

U kunt bij ons originele schoonmaak producten  verkrijgen welke door de leverancier geadviseerd worden. Neemt u hiervoor contact op of kom langs bij ons in de showroom. Wij hebben voor de merken SIEMENS, BOSCH, GAGGENAU, NEFF, ATAG, PELGRIM, ETNA en GROHE veel voor u op voorraad.

Kom naar onze showroom!
Pruimendijk 236
2989 AN Ridderkerk-Oostendam

maak een afspraak
di-vr 09:00 - 17:30 uur
za 09:30 - 16:00 uur

Maandag en ‘s avonds op afspraak.

E-mail
info@verveerkeukens.nl

Telefoon
078 681 33 68

©2020 Verveer Keukens  |  privacyverklaring  |  disclaimer

ontwerp en realisatie: Impuls