Onderhoud / schoonmaak tips combi bakovenn

—  onderhoud en tips

Hoe voorkom ik aangename geuren?
Doe een ijslepel citroen sap in een kopje water en plaats dit kopje inclusief de lepel in de combi bakoven. Verwarm afhankelijk van de geur het kopje op maximaal magnetron vermogen.

Waar mag ik beslist niet mee schoonmaken?
Gebruik nooit scherpe hulp middelen (schraper, mesje etc.) om vuil te verwijderen. Gebruik ook geen schurende of alcoholische reinigingsmiddelen. Een doekje met een losse vezel raden wij af,  de vezel kan zich dan hechten aan de bakoven wat dan in zou kunnen branden.

Hoe kan ik mijn ovenruit schoonmaken?
Begin hier niet aan als u niet over technische kunde beschikt. Maak de ovenruit alleen schoon als het apparaat volledig afgekoeld is. De binnen en buitenzijde kunt u schoonmaken met warm water. De voorruit aan de binnenzijde schoonmaken of de binnen ruit aan de voorzijde is ook vaak mogelijk. Raadpleeg voor de handelingen die u dan moet verrichten de gebruiksaanwijzing van de leverancier.

Twijfelt u over de juiste schoonmaak wijze dan kunt u op de website van de leverancier kijken of contact opnemen met de klantenservice.

U kunt bij ons originele schoonmaak producten  verkrijgen welke door de leverancier geadviseerd worden. Neemt u hiervoor contact op of kom langs bij ons in de showroom. Wij hebben voor de merken SIEMENS, BOSCH, GAGGENAU, NEFF, ATAG, PELGRIM, ETNA en GROHE veel voor u op voorraad.

Kom naar onze showroom!
Pruimendijk 236
2989 AN Ridderkerk-Oostendam

maak een afspraak
di-vr 09:00 - 17:30 uur
za 09:30 - 16:00 uur

Maandag en ‘s avonds op afspraak.

E-mail
info@verveerkeukens.nl

Telefoon
078 681 33 68

©2020 Verveer Keukens  |  privacyverklaring  |  disclaimer

ontwerp en realisatie: Impuls