Wie zijn wij


wie-zijn-wij

Verveer Keukens uit Ridderkerk is een 29 jaar jong, regionaal opererende keukenspeciaalzaak in de regio Drechtsteden, Alblasserwaard en Rijnmond. Wij willen u graag helpen om de gewenste droomkeuken te realiseren. Het realiseren van uw droomkeuken wilt u graag goed en doordacht doen. U bent dan bij ons aan het juiste adres. Want Wij doen wat anderen beloven!

 

Verveer keukens neemt u, als u dat wenst, het gehele traject van demontage tot montage inclusief alle bijkomende werkzaamheden uit handen. Wij doen dat gehele traject met eigen monteurs die weten wat het realiseren van uw droomkeuken moet zijn. Dat is; één groot feest voor u.

 

Vanaf de start met het ontwerp tot de oplevering van de keuken bij u thuis heeft u één vast aanspreekpunt. Onze openingstijden zijn zeer flexibel. Er is de mogelijkheid voor een avondbezoek op een door u gewenste dag.  Daardoor is er altijd wel een moment om in alle rust uw wensen te bespreken. Na het bespreken en schetsen van uw keukenwensen gaan wij voor u een 3D ontwerp maken, met een bijbehorende offerte. Natuurlijk zijn onze offerte’ s met zorg gemaakt en geven wij transparant weer hoe alles berekend is. Geen rare trucs maar gewoon open en eerlijk zodat u weet waar u aan toe bent.

 

Verveer Keukens kan u ook bijstaan bij uw project op scholen of bedrijfsgebouwen. Zo hebben wij ruime ervaring met het invullen van kleine bedrijfskantines en het realiseren van (kinder)keukens in leslokalen.

 

Naast alles wat wij aanbieden op het gebied van milieubewuste apparatuur en werkbladen gaan wij ook milieubewust met alle verpakkingen en andere afvalstoffen om. Alles word door ons gesorteerd en afgevoerd op een verantwoorde wijze zodat er zo min mogelijk schade aan het milieu gepleegd word.keurmerk

 

Wij zijn ervan overtuigd dat we met onze ruime ervaring en passie voor keukens u van dienst kunnen zijn met het realiseren van uw droomkeuken. Onze certificering van Keurmerk kwaliteit keukenbranche onderstreept nog eens ons onderscheidend vermogen.

 

Vriendelijke groet,

Verveer keukens