Montage


Het woord 'montage' is bij Verveer Keukens niet genoeg om aan te geven wat de werkzaamheden allemaal kunnen omvatten.

 

Verveer Keukens verzorgt niet alleen de montage van uw ,,droomkeuken” maar zorgt er ook standaard voor dat uw keuken gebruiksklaar is als de monteur bij u weg gaat.

 

Het gehele traject van aankoop tot oplevering verzorgt Verveer Keukens met eigen vakmensen. Het verkopen en de oplevering gebeurd altijd door uw verkoper. De montage en bijkomende werkzaamheden gebeuren ook met eigen mensen.

 

Als u het wenst kunnen alle werkzaamheden op het uit- en inruimen na, door Verveer Keukens verzorgd worden. Wij demonteren dan de keuken, verleggen de water- en elektraleidingen en verzorgen, indien gewenst, het realiseren van een tegelvloer en nieuw plafond. Al deze werkzaamheden gebeuren, op het stucwerk na, door eigen vakmensen. Het stucwerk gebeurd door onze vaste huis stukadoor waar wij al een jarenlange relatie mee hebben.

De gehele begeleiding gebeurd van het begin (verkoop) tot het einde (oplevering) door uw verkoper. U heeft dus bij Verveer Keukens maar één aanspreekpunt voor uw (kleine) verbouwing en aanschaf van de keuken.

 

Wilt u liever zelf werkzaamheden doen of zelfs de gehele montage zelf uitvoeren, dan kunt u zich er van verzekeren dat al onze mensen echte praktijk mensen zijn. Wij verkopen u dan ook geen mooie praatjes maar alleen uitvoerbare mogelijkheden. Technisch advies is dan ook een vanzelfsprekende zaak.

Wilt u weten wat wij voor uw situatie kunnen betekenen neem dan contact op of vul het contact formulier in op de website en wij zullen u vrijblijvend een voorstel doen.

 

Vriendelijke groet,

Verveer keukens

 

montage1 montage2 montage24

montage8